Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)

Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU) Kuchařské práce, technologie – 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
Výrobce: Nakladatelství Parta
Model: 822
Dostupnost: Na skladě
Cena: 193,00 Kč
Množství:  

Autorky: Ludmila Čermáková a Ivana Vybíralová

Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku.

Formát A4, rozsah 84 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.