Kuchařské práce, technologie – 1. díl (pro 1. ročník OU)

Kuchařské práce, technologie – 1. díl (pro 1. ročník OU)
Kuchařské práce, technologie – 1. díl (pro 1. ročník OU) Kuchařské práce, technologie – 1. díl (pro 1. ročník OU) Kuchařské práce, technologie – 1. díl (pro 1. ročník OU)
Výrobce: Nakladatelství Parta
Model: 821
Dostupnost: Na skladě
Cena: 197,00 Kč
Množství:  

Autoři: Alena Šindelková

Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tematických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami i barevnými fotografiemi.

Formát A4, rozsah 92 stran, čtyřbarevný tisk, vazba brožovaná. 2. vydání.